Sifu

Over Sifu W.G. Windster

Sifu W.G. WindsterSifu W.G. Windster (geb.1973) heeft zijn leven sinds zijn tiende aan diverse martial arts gewijd. Op latere leeftijd heeft hij zich op het Liu He Men en Xing Yi systeem gericht. Sinds 1989 zit hij in de leer bij Sifu H.E. Eleonora. Winstonlico verzorgt sinds jaar en dag lessen en workshops aan scholen en bedrijven in heel Nederland.

In 1984 is hij begonnen met verschillende soorten vechtsporten en uiteindelijk is hij in 1989 in aanraking gekomen met het Chinese Kung Fu. Na vijf jaar training heeft hij lessen gehad in China bij een grootmeesters. In 1991 is hij les gaan geven bij een aantal sportscholen in Amsterdam en daar buiten, zoals American Fitness, Henny Plezier, Butao, Luk Hop Moon, Hoorse Wu Shu School.

In 1997 heeft Sifu Windster zijn lerarenopleiding succesvol afgerond. Hij geeft nu les in Amsterdam.

Na het behalen van zijn lerarendiploma heeft hij ook andere stijlen Kungfu geleerd bij de vertrouwde school waar hij ooit begonnen is. Op dit moment volgt hij nog steeds workshops die te maken hebben met zijn vechtsport en geeft hij workshops aan beveiligers en horecaportiers.